De Academy 4 Life Skills is een initiatief van Saga Interproject: een maatschappelijke organisatie die actief is op het gebied van innovatief onderwijs en het sociaal domein in Nederland en Suriname.

Wij zijn te vinden in Diemen op boerderij de Zeehoeve, een prachtige monumentale boerderij vlak bij IJburg.

 

De MDT Academy 4 Life Skills werkt Saga Interproject o.a. samen met Give & Gain, VoorUit, I am Jong, Noorda & Co voor jongeren in Groot Amsterdam.

Wij werken samen met verschillende Universiteiten, Hogescholen en ROC''s, in Amsterdam en daarbuiten.

Het is ook mogelijk om deel te nemen aan de academy4LifeSkills als onderdeel van je stage!  

Onze visie op leren en ontwikkelen:

Wij geloven in jouw eigen motivatie, dat je het beste leert vanuit je eigen interesses, dat je zelf en samen met anderen antwoord kunt zoeken op je eigen vragen.

Wij geloven dat er heel veel potentie in jou zit, ook in die kant die misschien niet altijd even leuk is of welkom was. 

Wij geloven dat het belangrijk is om te weten wie je bent, dat je een idee hebt over hoe de wereld om je heen werkt en dat je weet waar je talenten, passies en blokkades liggen zodat je bewuste keuzes kunt maken die bij jouw pas passen! 

 

Door de intensieve samenwerking met de ROC's en erkenningen van ELBHO en SBB is het mogelijk je stage-uren binnen de Academy4LifeSkills te behalen. Verschil met stage bij een commerciële werkgever is dat de nadruk bij ons ligt op wie jij bent als mens, je persoonlijke ontwikkeling en je veel andere jongeren ontmoet met wie je samen trainingen volgt.