De MDT Academy (A4LS) is voor jongeren van 16-27 jaar uit Amsterdam en omstreken die graag pro-actief hun eigen ambities en dromen willen ontdekken, nieuwe vaardigheden willen ontwikkelen en samen aan hun toekomst willen bouwen.

Grote kans dat je kwaliteiten bezit als ondernemend, eigenzinnig, leergierig, sensitief en al heel wat levenservaring hebt.

Als je je tijd nuttig wilt besteden, behoeften aan contact met anderen en jezelf wil ontwikkelen of bent vastgelopen in het reguliere onderwijs en/of heb je nog niet de juiste studiekeuze gemaakt, dan is dit misschien een mooie kans voor jou! 

Wij staan open voor jongeren zonder of met opleiding van allerlei verschillende achtergronden en opleidingen, waardoor we een zo divers mogelijke ontwikkelomgeving creëren. 

 

 

Wat doe je?

Je bouwt je CV op, vergroot je workskills en werkt samen met andere jongeren aan je persoonlijke ontwikkeling middels de wekelijkse workshops ‘Dromen, doelen en keuzes’. Je kunt verschillende trainingen volgen, waaronder die van peer-coach of sport & spelbegeleider en brengt deze in de praktijk op bijvoorbeeld scholen, in je eigen buurt of binnen de Academy. 

 

 

 

Jongeren over de Academy 4 Life Skills

 

Denzel: 'Hier krijg je de kans jezelf te zijn'

“Ik was vaak afwezig van school en had moeite met een stabiel dag- en nachtritme. Hier is geen druk, je krijgt de kans jezelf te zijn, uit te zoeken wat je wilt. Bij de Academy ontwikkel ik nu vaardigheden die ik nodig heb om mijn droom te realiseren.”

 

Jacob: 'Je kan niet kiezen wat je niet weet'

“Ik heb bij Saga de kans gekregen om me op persoonlijk vlak te ontwikkelen en ik heb ook op professioneel gebied enorm veel geleerd. Mijn groei in het afgelopen jaar getuigt van de kracht van de Academy. Ik kan niets anders zeggen dan dat het werkt. En wat voor mij werkt, werkt voor anderen ook. Dus mocht je je in een situatie bevinden waarin je niet weet wat je wilt of hoe je er moet komen, dan is er geen betere plek dan de Academy 4 Life Skills om jezelf te ontwikkelen.”