De MDT Academy (A4LS) is voor jongeren van 14-27 jaar uit amsterdam en Gooi & Vechtstreek die graag pro-actief hun eigen ambities en dromen willen ontdekken, nieuwe vaardigheden willen ontwikkelen en samen aan hun toekomst willen bouwen.

Grote kans dat je kwaliteiten bezit als ondernemend, eigenzinnig, leergierig, sensitief, heb je al heel wat levenservaring of ben je vastgelopen in het reguliere onderwijs of heb je nog niet de juiste studiekeuze gemaakt. 

De minimum deelname is iedere dinsdag- en donderdagmiddag, samen lunchen en daarna een workshop. Daarnaast kun je, op andere momenten, werken aan lokale en/of internationale projecten of meedraaien bij bedrijven of op scholen. Deelnemen kan van 2 maanden tot een jaar, dit is afhankelijk van jouw ontwikkelbehoefte.

Jongeren over de Academy 4 LifeSkills

 

Denzel: 'Hier krijg je de kans jezelf te zijn'

“Ik was vaak afwezig van school en had moeite met een stabiel dag- en nachtritme. Hier is geen druk, je krijgt de kans jezelf te zijn, uit te zoeken wat je wilt. Bij de Academy ontwikkel ik nu vaardigheden die ik nodig heb om mijn droom te realiseren.”

 

Jacob: 'Je kan niet kiezen wat je niet weet'

“Ik heb bij Saga de kans gekregen om me op persoonlijk vlak te ontwikkelen en ik heb ook op professioneel gebied enorm veel geleerd. Mijn groei in het afgelopen jaar getuigt van de kracht van de Academy. Ik kan niets anders zeggen dan dat het werkt. En wat voor mij werkt, werkt voor anderen ook. Dus mocht je je in een situatie bevinden waarin je niet weet wat je wilt of hoe je er moet komen, dan is er geen betere plek dan de Academy 4 Life Skills om jezelf te ontwikkelen.”